Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

" Ο ΦΟΥ πάει Έκθεση" την Κυριακή 31 Μαΐου

Μεγάλη ανταπόκριση είχε τελικά η δράση του Ομίλου μας "Ο ΦΟΥ πάει Θέατρο" μιας και 55 μέλη και φίλοι του ΦΟΥ δήλωσαν συμμετοχή και παρακολούθησαν την  μουσικοθεατρική παράσταση «9:05» (εννέα και πέντε) σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη. Όλοι και όλες έμειναν κατενθουσιασμένοι και ήδη περιμένουν την επόμενη θεατρική πρόταση.

Κατόπιν τούτου ο Φιλοπρόοδος διευρύνει τις πολιτιστικές του προτάσεις. Με ευκαιρία λοιπόν την 18 Μαΐου η οποία είναι η Διεθνής Ημέρα Μουσείων διοργανώνουμε επίσκεψη την Κυριακή 31 Μαΐου 11.00 πμ στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα) όπου θα ξεναγηθούμε στην έκθεση «Π. Τέτσης: Η  αποθέωση του τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014» στην οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα αθέατη δουλειά του γνωστού ζωγράφου με ευφάνταστα έργα, μνημειακών διαστάσεων, ελαιογραφίες και σινικής μελάνης, που αποκαλύπτουν τη δύναμη των προσωπικών του μορφοπλαστικών κατακτήσεων.

Επειδή εκ των πραγμάτων η συμμετοχή είναι περιορισμένη θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής και αγορά εισιτηρίων στα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856, 6947029895). Τιμή εισιτηρίου (μειωμένο, ομαδικό) 3 ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ξενάγηση. Ώρα συνάντησης 10.45 πμ μπροστά στην είσοδο του Ιδρύματος. Την ξενάγηση θα αναλάβει ο ζωγράφος και φίλος του Ομίλου Νεκτάριος Μαμάης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου