Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μουσική βραδιά για καλό σκοπό (Πέμπτη 21/9ου και ώρα 20.30)

"Αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι"

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού δεν είναι απλά ένα πολιτιστικό σωματείο. Πολύ περισσότερο από αυτό είναι μια κυψέλη κοινωνικών σχέσεων, ένας τόπος, κοινός τόπος, συνάντησης για τα μέλη και τους φίλους του. Βασικός άξονας και αρχή του ομίλου μας είναι ότι πολιτισμός πάνω από όλα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Με αυτό στο μυαλό μας βρίσκουμε αιτίες και αφορμές για να βρεθούμε, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα και ακόμη πιο ουσιαστικά. Έτσι κι αλλιώς οι κοινωνικές σχέσεις πάντα ήταν το σωσίβιο σε δύσκολους καιρούς, ακόμη περισσότερο στις μέρες μας.


Με αυτά στο μυαλό μας αποφασίσαμε την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ., να συναντηθούμε στην ταράτσα του Ομίλου ώστε να αποχαιρετίσουμε, σιγά σιγά, το  καλοκαίρι. Η βραδιά έχει διπλό χαρακτήρα. Η συνάντησή μας θα γίνει στη συνεστίαση που διοργανώνει ο Όμιλος αυτό το βράδυ, με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση. Είναι γνωστό ότι στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς αποφασιστικό οικονομικό στήριγμα στη λειτουργία του Ομίλου είναι η αρωγή των μελών και των φίλων του.

Θα συναντηθούμε λοιπόν αλλά και θα ψυχαγωγηθούμε με ένα μουσικό πρόγραμμα το οποίο έχει επιμεληθεί το μουσικό τμήμα του Φ.Ο.Υ. Παρέα με ένα σχήμα τριών πολύ σημαντικών φωνών: στη παρέα μας θα είναι η Μαρία Ζαβίτσα (φωνή), η Τζίνα Μαρκουλή (φωνή - πιάνο) και η Φανή Γεβετζή (φωνή - πιάνο).

Τιμή πρόσκλησης : 13 ευρώ το άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και το ποτό (κρασί). Θέσεις περιορισμένες. Κάντε κράτηση εγκαίρως!

Όλα αυτά για καλό σκοπό!!!

Πληροφορίες και κρατήσεις στη γραμματεία του Ομίλου καθημερινά 18:00 με 22:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 7625856.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου