Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο Φ.Ο.Υ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ με χαρά σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ιταλία σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της, την COSTIERA SORENTINA & AMALFITANA.

Η εκδρομή θα είναι 5ήμερη αεροπορική, από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2018.

Η τιμή του ταξιδιού είναι 560€ με ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο. Η οργάνωση του ταξιδιού μας έγινε με την υπογραφή του Signature TRAVEL.



Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι της 20 Απριλίου, με κατάθεση προκαταβολής 100€.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού μπορεί να γίνει και τμηματικά σύμφωνα με τις δυνατότητες καθενός, όμως η εξόφληση όλου του ποσού πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Μαΐου, ενημερώνοντας την γραμματεία του Φ.Ο.Υ. 

  

Θα περιμένουμε με χαρά την δήλωση της συμμετοχής σας ή και όποια περεταίρω πληροφορία, στην γραμματεία μας, που λειτουργεί καθημερινά 18:00-22:00 και στα τηλέφωνα 2107625856 –2107629344.



Ακολουθεί περιγραφή όλου του ταξιδιού μας:


COSTIERA SORRENTINA & AMALFITANA
ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ  - ΠΟΜΠΗΙΑ –ΣΟΡΡΕΝΤΟ – ΑΜΑΛΦΙ – ΚΑΠΡΙ – ΠΕΣΤΟΥΜ
5 ήμερη αεροπορική εκδρομή 28/05 – 01/06/2018  
1η ημέρα: Αθήνα - Μπάρι– Σαλέρνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Μπάρι. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του Σαλέρνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: Σαλέρνο  - Εκδρομή ακτή Αμάλφι, Σορρέντο & Ποζιτάνο
Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στο ωραιότερο τμήμα του Κόλπου της Νάπολη, τις ακτές του Αμάλφι και του Σορρέντο. Περνώντας παραλιακά μέσω μικρών αλλά πανέμορφων πόλεων, θα βρεθούμε στο Σορρέντο. Θα εντυπωσιαστείτε με τις παλιές επαύλεις πάνω στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους μεσογειακούς κήπους με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, το πολυσύχναστο κοσμοπολιτικό λιμάνι όπου αράζουν πανάκριβα σκάφη και τη ζωή στα καφέ της Piazza Tasso. Ελεύθερος χρόνος έως νωρίς μεσημέρι. Η μαγική διαδρομή της Costiera Amalfitana θα μας μεταφέρει στο γραφικό Ποζιτάνο, την πιο ακριβή και γραφική περιοχή της ακτής Αμάλφι, μια πόλη με αμέτρητα σκαλιά και στενά δρομάκια, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο. Επόμενος μας προορισμός το Αμάλφι. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Καμπανίας, όσο και ολόκληρης της Ιταλίας. Είναι γνωστή για το ονομαστό τοπικό λικέρ από λεμόνι, το "λιμοντσέλο" (limoncello), καθώς επίσης και για το χειροποίητο χαρτί της, που χρησιμοποιείται για προσκλητήρια γάμων, ευχετήριες κάρτες κ.ά. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν με HOP ON- HOP OFF πουλμανάκια (έξοδα ατομικά) το Ραβέλλο με την καλύτερη θέα της περιοχής και ειδικότερα τους κήπους  της Βίλα Τσιμπρόνε και της Βίλα Ρούφολο και τον Καθεδρικό ναό με τις  θύρες του 11ου αιώνα  που φιλοτεχνήθηκαν από τον Μπαριζάνο ντα Τράνι το 1179. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Σαλέρνο – Πομπηία –Καζέρτα - Νάπολη
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη νεκρόπολη της Πομπηίας που αφανίστηκε το 79 μ.Χ μετά από μια φοβερή έκρηξη του Βεζούβιου, όπου θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το φόρουμ, την Πόρτα Μαρίνα, την έπαυλη των Βέτρι, τον Ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο της Πομπηίας και τις χαρακτηριστικές τοιχογραφίες του 1ου αιώνα π.Χ. Κατόπιν αναχώρηση για την Καζέρτα, σπουδαία ιστορική πόλη του άλλοτε Βασιλείου των Δύο Σικελιών, του Οίκου των Βουρβόνων, πλούσια σε οικοδομήματα με κυριότερο το θαυμαστό βασιλικό τους ανάκτορο, Παλάτσο Ρεάλε, χαρακτηριζόμενο εύλογα «Βερσαλλίες της Ιταλίας» και έχει αναδειχθεί σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ήταν το μεγαλύτερο ανάκτορο και ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια που ανεγέρθηκαν στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Έχει περίπου 1200 δωμάτια, περιλαμβάνοντας 24 κρατικά διαμερίσματα, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και ένα θέατρο στα πρότυπα του Θεάτρου Σαν Κάρλο. Νωρίς το μεσημέρι  αναχώρηση για την Νάπολη. Το παλάτσο Ρεάλε, το Τεάτρο Σαν Κάρλο, η καλύτερη Όπερα στην Ιταλία μετά του Μιλάνου, το Πάνθεον, η Γκαλερία Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Αργά τo απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σαλέρνο - ΚάπριΠρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Κάπρι. Επιβίβαση στο πλοίο (ατομικά έξοδα) που θα μας μεταφέρει στο πασίγνωστο νησί του διεθνούς Jet-Set. Γνωριμία και περίπατος στα στενά δρομάκια και στην πλατεία Πιασσέτα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ - φαγητό. Επιστροφή με το πλοίο στο Σορρέντο, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ημέρα: Σαλέρνο – Πέστουμ (Αρχαία Ποσειδωνία) – Μπάρι
Πρωινό και αναχώρηση για το Πέστουμ, την «Αρχαία Ποσειδωνία», που από τα ερείπιά της αναδύεται η ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας. Επίσκεψη και περιήγηση του αρχαιολογικού χώρου. Κατόπιν αναχώρηση για το Μπάρι. Επίσκεψη στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου, όπου φυλάσσονται τα οστά του Αγίου. Ακολουθεί σύντομη πανοραμική περιήγηση που θα ακολουθήσει θα θαυμάσουμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, τον Καθεδρικό του Μπάρι, το Θέατρο Πετρουτσέλι, το Καστέλο Σβέβο και την Πινακοτέκα Προβιντσιάλε ντι Μπάρι. Μεταφορά  στο αεροδρόμιο του Μπάρι, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 560€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:   120€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
·         Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μπάρι-Αθήνα με VOLOTEA AIRLINES.
·         Μεταφορές , περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
·         4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή (HOTEL ANCORA 4*)
·         Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
·         Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
·         Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
·         Checkpoint-είσοδοι πόλεων 20€ το άτομο για το σύνολο της εκδρομής (πληρωτέα τοπικά)
·         Εισιτήρια πλοίου για Κάπρι, είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς-επισκεπτόμενους χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  ΩΡΑΡΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ: 
28/05: ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΡΙ 15:10 – 16:00
01/06: ΜΠΑΡΙ-ΑΘΗΝΑ 17:50 – 20:05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου